STN EN 1870-14: 2008 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 14 Vertikálne formátovacie píly - Javorek, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-14: 2007