STN EN 1870-14: 2008 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 14 Vertikálne formátovacie píly - Javorek, Ľubomír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-14: 2007
Táto norma spolu s STN EN 1870-13: 2008 nahrádza STN EN 1870-2 z januára 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľubomír Javorek. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Norma je nahradená normou STN EN 1870-14 + A1 z marca 2010 v celom rozsahu
Keywords: normy