STN EN ISO 62: 2008 (64 0112), Plasty. Stanovenie absorpcie vody (ISO 62: 2008). - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 62: 2008