STN EN 15347: 2007 (64 8101), Plasty. Recyklované plasty. Charakterizácia odpadov z plastov. - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15347: 2007