STN EN 15347: 2007 (64 8101), Plasty. Recyklované plasty. Charakterizácia odpadov z plastov. - Nagyová, Margita; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15347: 2007
Spracovateľ: Margita Nagyová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy