STN EN 15344: 2008 (64 8103), Plasty. Recyklované plasty. Charakterizácia recyklátov z polyetylénu (PE). - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15344: 2007