STN EN 15345: 2008 (64 8104), Plasty. Recyklované plasty. Charakterizácia recyklátov z polypropylénu (PP). - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15345: 2007