STN EN 15346: 2008 (64 8105), Plasty. Recyklované plasty. Charakterizácia recyklátov z polyvinylchloridu (PVC). - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15346: 2007