STN EN 15346: 2008 (64 8105), Plasty. Recyklované plasty. Charakterizácia recyklátov z polyvinylchloridu (PVC). - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15346: 2007
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Norma je nahradená normou STN EN 15346 z februára 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy