STN EN 15348: 2008 (64 8106), Plasty. Recyklované plasty. Charakterizácia recyklátov z polyetyléntereftalátu (PET). - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15348: 2007