STN EN 15348: 2008 (64 8106), Plasty. Recyklované plasty. Charakterizácia recyklátov z polyetyléntereftalátu (PET). - Nagyová, Margita; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15348: 2007
Spracovateľ: Margita Nagyová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Norma je nahradená normou STN EN 15348 z februára 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy