STN EN 15243: 2008 (12 7012), Vetranie budov. Výpočet vnútorných teplôt, záťaže a energie pre budovy so systémami klimatizácie - Löffler, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 59 Klimatizícia a vzduchotechnické zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15243: 2007
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15243 z marca 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Löffler. Technická komisia: TK 59 Klimatizícia a vzduchotechnické zariadenia
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty