STN EN ISO 13370: 2008 (73 0562), Tepelnotechnické vlastnosti budov. Šírenie tepla zeminou. Výpočtové metódy (ISO 13370: 2007). - Chmúrny, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13370: 2007
Táto norma nahrádza STN EN ISO 13370 z apríla 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Chmúrny. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Norma je nahradená normou STN EN ISO 13370 z apríla 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy