STN EN 12899-1: 2008 (73 7021), Trvalé zvislé dopravné značky Časť 1 Trvalé dopravné značky - Schlosser, Tibor; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 7 Pozemné komunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12899-1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 12899-1 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Tibor Schlosser. Technická komisia: TK 7 Pozemné komunikácie
Dátum účinnosti opravy normy: marec 2009
Keywords: normy