STN EN 12899-4: 2008 (73 7021), Trvalé zvislé dopravné značky Časť 4 Vnútropodniková kontrola výroby - Schlosser, Tibor; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 7 Pozemné komunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12899-4: 2007
Spracovateľ: Tibor Schlosser. Technická komisia: TK 7 Pozemné komunikácie
Keywords: normy