STN EN 12899-5: 2008 (73 7021), Trvalé zvislé dopravné značky Časť 5 Počiatočná skúška typu - Schlosser, Tibor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12899-5: 2007