STN EN ISO 20079: 2008 (75 7747), Kvalita vody. Stanovenie texického účinku zložiek vody a odpadovej vody na Lemna minor (žaburinku). Skúška inhibície rastu (ISO 20079: 2005). - Büchlerová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normyEN ISO 20079: 2007