STN EN ISO 20079: 2008 (75 7747), Kvalita vody. Stanovenie texického účinku zložiek vody a odpadovej vody na Lemna minor (žaburinku). Skúška inhibície rastu (ISO 20079: 2005). - Büchlerová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normyEN ISO 20079: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 20079 z februára 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Elena Büchlerová. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy