STN EN 15664-1: 2008 (75 8707), Vplyv kovových materiálov na pitnú vodu. Dynamická skúška hodnotenia uvoľňovania kovov v skúšobnom zariadení Časť 1 Konštrukcia a činnosť - Büchlerová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15664-1: 2008