STN EN 15664-1: 2008 (75 8707), Vplyv kovových materiálov na pitnú vodu. Dynamická skúška hodnotenia uvoľňovania kovov v skúšobnom zariadení Časť 1 Konštrukcia a činnosť - Büchlerová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15664-1: 2008
Spracovateľ: Elena Büchlerová. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Norma je nahradená normou STN EN 15664-1 + A1 z júla 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy