STN EN 13274-7: 2008 (83 2213), Ochranné prostriedky dýchacích orgánov. Skúšobné metódy Časť 7 Stanovenie prieniku častíc cez filter - Taraba, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13274-7: 2007