STN EN 13274-7: 2008 (83 2213), Ochranné prostriedky dýchacích orgánov. Skúšobné metódy Časť 7 Stanovenie prieniku častíc cez filter - Taraba, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13274-7: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 13274-7 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Taraba. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy