STN EN 15333-1: 2008 (83 2293), Dýchacie prístroje. Ľahký hadicový potápačský dýchací prístroj s otvoreným okruhom na stlačený vzduch Časť 1 Prístroje s automatickou reguláciou pľúcami - Taraba, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15333-1: 2008