STN EN 15333-1: 2008 (83 2293), Dýchacie prístroje. Ľahký hadicový potápačský dýchací prístroj s otvoreným okruhom na stlačený vzduch Časť 1 Prístroje s automatickou reguláciou pľúcami - Taraba, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15333-1: 2008
Táto norma je preložená z nemeckej verzie
Spracovateľ: Pavol Taraba. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Dátum účinnosti opravy normy: február 2010
Keywords: normy