STN EN 12254 + A2: 2008 (83 2491), Cloniace zariadenia pre pracovné miesta s laserovými zariadeniami. Bezpečnostné požiadavky a skúšanie (Konsolidovaný text). - Janošťák, Vincent (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12254: 1998 + A2: 2008