STN EN 12254 + A2: 2008 (83 2491), Cloniace zariadenia pre pracovné miesta s laserovými zariadeniami. Bezpečnostné požiadavky a skúšanie (Konsolidovaný text). - Janošťák, Vincent; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12254: 1998 + A2: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12254 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vincent Janošťák. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Norma je nahradená normou STN EN 12254 zo septembra 2010 v celom rozsahu
Keywords: normy