STN EN 285 + A1: 2008 (84 7108), Sterilizácia. Parné sterilizátory. Veľké sterilizátory (Konsolidovaný text). - Trnovec, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 285: 2006 + A1: 2008