STN EN 50428/A1: 2008 (35 4108), Spínače pre domácnosť a podobné pevné elektrické inštalácie. Pridružená norma. Spínače a súvisiace príslušenstvo používané v elektronických systémoch domov a budov (HBES). Zmena A1. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN 50428: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 50428: 2005/A1: 2007