STN EN 1991-1-4/NA: 2008 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženía konštrukcií Časť 1-4 Všeobecné zaťaženia. Zaťaženie vetrom. Národná príloha - Hubová, Oľga (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1991-1-4: 2007