STN EN 1991-1-4/NA: 2008 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženía konštrukcií Časť 1-4 Všeobecné zaťaženia. Zaťaženie vetrom. Národná príloha - Hubová, Oľga; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1991-1-4: 2007
Spracovateľ: Oľga Hubová. Technická komisia: TK 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií
Keywords: normy