STN EN 1992-2/NA: 2008 (73 6206), Eurokód 2. Navrhovanie betónových konštrukcií Časť 2 Betónové mosty. Navrhovanie a konštruovanie. Národná príloha - Halvoník, Jaroslav; Fillo, Ľudovít (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1992-2: 2007