STN EN 1992-2/NA: 2008 (73 6206), Eurokód 2. Navrhovanie betónových konštrukcií Časť 2 Betónové mosty. Navrhovanie a konštruovanie. Národná príloha - Halvoník, Jaroslav; Fillo, Ľudovít; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1992-2: 2007
Spracovateľ: Jaroslav Halvoník, Ľudovít Fillo. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy