STN EN ISO 9994/A1: 2008 (94 5201), Zapaľovače. Bezpečnostné požiadavky (ISO 9994: 2006/Amd 1: 2008). Zmena A1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN ISO 9994: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9994: 2006/A1: 2008