STN EN ISO 4869-2: 1998 (83 2131), Akustika. Chrániče sluchu Časť 2 Odhad účinných vážených hladín A akustického tlaku za nasadenými chráničmi sluchu (ISO 4869-2: 1994) - Mihalčík, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 1998)
Táto národná norma je odentická s EN ISO 4869-2: 1995 a je vydaná so súhlasom CEN, Belgicko