STN EN ISO 4869-2: 1998 (83 2131), Akustika. Chrániče sluchu Časť 2 Odhad účinných vážených hladín A akustického tlaku za nasadenými chráničmi sluchu (ISO 4869-2: 1994) - Mihalčík, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 1998)
Táto národná norma je odentická s EN ISO 4869-2: 1995 a je vydaná so súhlasom CEN, Belgicko
Spracovateľ: Ladislav Mihalčík. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2008
Keywords: normy