STN EN ISO 18595: 2008 (05 1212), Odporové zváranie. Bodové zváranie hliníka a hliníkových zliatin. Zvariteľnosť, zváranie a skúšanie (ISO 18595: 2007). - Mráz, Ľuboš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 18595: 2007