STN EN ISO 18595: 2008 (05 1212), Odporové zváranie. Bodové zváranie hliníka a hliníkových zliatin. Zvariteľnosť, zváranie a skúšanie (ISO 18595: 2007). - Mráz, Ľuboš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 18595: 2007
Táto norma nahrádza STN EN ISO 18595 z marca 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľuboš Mráz. Technická komisia: TK 11 Zváranie
Keywords: normy