STN EN 60974-2: 2008 (05 2205), Zariadenia na oblúkové zváranie Časť 2 Kvapalinové chladiace sústavy - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60874-2: 2008