STN EN 60974-2: 2008 (05 2205), Zariadenia na oblúkové zváranie Časť 2 Kvapalinové chladiace sústavy - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60874-2: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 60974-2 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Norma je nahradená normou STN EN 60974-2 z januára 2014 v celom rozsahu. Používať sa môže do 28. 2. 2016
Keywords: normy