STN EN 60974-5: 2008 (05 2205), Zariadenia na oblúkové zváranie Časť 5 Podávače drôtu - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60974-5: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 60974-5 z januára 2004 v celom rozsahu. STN EN 60974-5 z januára 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.2.2011
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy