STN EN 1442 + A1: 2008 (07 8518), Zariadenie a príslušensvo na LPG. Plniteľné zvárané oceľové fľaše na prepravu skvapalneného uhľovodíkového plynu (LPG). Návrh a konštrukcia (Konsolidovaný text). - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1442: 2006 + A1: 2008