STN EN 1442 + A1: 2008 (07 8518), Zariadenie a príslušensvo na LPG. Plniteľné zvárané oceľové fľaše na prepravu skvapalneného uhľovodíkového plynu (LPG). Návrh a konštrukcia (Konsolidovaný text). - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1442: 2006 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1442 z decembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo, TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy