STN P CEN/TS 1591-4: 2008 (13 1561), Príruby a ich spoje. Pravidlá výpočtu kruhových tesnení prírubových spojov Časť 4 Kvalifikácia personálu spôsobilého na zostavenie usporiadania skrutkových spojov na zariadeniach podľa smernice o tlakových zariadeniach - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 1591-4: 2007