STN P CEN/TS 1591-4: 2008 (13 1561), Príruby a ich spoje. Pravidlá výpočtu kruhových tesnení prírubových spojov Časť 4 Kvalifikácia personálu spôsobilého na zostavenie usporiadania skrutkových spojov na zariadeniach podľa smernice o tlakových zariadeniach - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 1591-4: 2007
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Norma je nahradená normou STN EN 1591-4 z februára 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy