STN EN 15542: 2008 (13 8102), Rúry, tvarovky a príslušenstvo z tvárnej liatiny. Cementová výstelka rúr. Požiadavky a skúšobné metódy. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 15542: 2008