STN EN 15542: 2008 (13 8102), Rúry, tvarovky a príslušenstvo z tvárnej liatiny. Cementová výstelka rúr. Požiadavky a skúšobné metódy. - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 15542: 2008
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy, TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy