STN EN 12881-2 + A1: 2008 (26 0351), Dopravné pásy. Skúška horľavosti simuláciou požiaru Časť 2 Veľkorozmerová skúška (Konsolidovaný text) - Katuščáková, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12681-2: 2005 + A1: 2008