STN EN 12881-2 + A1: 2008 (26 0351), Dopravné pásy. Skúška horľavosti simuláciou požiaru Časť 2 Veľkorozmerová skúška (Konsolidovaný text) - Katuščáková, Gabriela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 35 Gumárenské suroviny a výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12681-2: 2005 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12881-2 z novembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková. Technická komisia: TK 35 Gumárenské suroviny a výrobky
Keywords: normy