STN EN 12077-2 + A1: 2008 (27 0035), Bezpečnosť žeriavov. Požiadavky na bezpečnosť a ochranu zdravia Časť 2 Obmedzovacie a indikačné zariadenia (Konsolidovaný text) - Benčík, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12077-2: 1998 + A1: 2008