STN EN 12077-2 + A1: 2008 (27 0035), Bezpečnosť žeriavov. Požiadavky na bezpečnosť a ochranu zdravia Časť 2 Obmedzovacie a indikačné zariadenia (Konsolidovaný text) - Benčík, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12077-2: 1998 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12077-2 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Benčík. Technická komisia: TK 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia
Keywords: normy